Rólunk mondták

Varga Ernő

„Szeretném kiemelni a szakmai hozzáértését és a minőségi munkát, amit végzett. A projektekben való átlátása és a részletekre való figyelme mindig garantálja, hogy a végeredmény kifogástalan legyen. Őszintén meg kell mondjam, hogy nagyon hálás vagyok neki, mert nagy terheket vett le a vállamról. Rendkívül segítőkész személyiség, mindig elérhető és készséges a válaszadásban. Az, hogy mindig telefonon is elérhető, valóban nagy segítség, hiszen bármilyen kérdéssel vagy kéréssel fel tudom hívni, és mindig számíthatok a segítségére. Az együttműködése és támogatása valóban megkönnyíti a munkám, és hálás vagyok, hogy ilyen remek kollégám van. A belsőépítészetben elért eredményei és az általa nyújtott segítség méltán teszik őt elismert szakemberévé. Büszke vagyok arra, hogy vele dolgozhatok, és nagyra értékelem mindazt, amit a projektjeink során hozzátesz. Remekül teszi a dolgát, és a munkájával hozzájárul a sikereinkhez.”

Balogh József

„Pár évvel ezelőtt családiház vásárlása után annak felújításába kezdtem. Tudtam nem lesz egyszerű, sok szakemberre köztük kőművesre, festőre, burkolóra, asztalosra stb. lesz szükség. Egyben biztos voltam lakberendezőre nem, az felesleges pénz kidobás, ma az internet világában minden megtalálható csak idő és pénz kérdése az egész. Sok átvirrasztott éjszaka, az információ tömbkelegében való eltévelyedés és némi ajánlás után kerestem fel Annát. Ma már elmondhatom HÁLA ISTENNEK!
Bár az első időben csak a feleslegesen kidobott pénzt láttam, de ember ismerete, szakmai rutinja és szépérzéke hamar megmutatkozott. Az első látványtervek elkészítése után már látszott nem lesz hiába való a munkája. Kitartóan, nagy szorgalommal koordinálta a felújítást a tervezéstől a megvalósításig. A végeredmény egy csodálatos OTTHON lett számomra. Ja és egy azóta is tartó szoros barátság. Köszönöm ANNA! „

Dr. Karmazinné Bíró Anita

„Az esztétikus és funkcionális lakberendezés igényességet és precizitást kíván meg, és Fazekasné Vágó Anna minden tekintetben magasra tette a mércét. Az ő szakértelme és szenvedélye tette lehetővé, hogy lakásunk és nyaralónk egyaránt új életre keljenek, és ezt minden szempontból tökéletesen teljesítette.
A lakberendezési projektre bízott munka széles spektrumon mozgott: a tervezéstől a kivitelezésig mindent összefogott, hogy álmaink otthona valósággá váljon. Anna figyelmesen és gondosan dolgozott, meghallgatva elképzeléseinket, és mindezt szaktudásával és kreativitásával egyesítette. Az elkészült tervekben az esztétikum mellett a praktikumra is fókuszált.
A kulcsrakész átadás pillanatában éreztük csak igazán, hogy mennyire profi munka született. A lakás és a nyaraló minden szegletében megjelent a részletekre való odafigyelés és az aprólékos precizitás. Ráadásul mindent az előre egyeztetett határidőre teljesített, kérdés esetén mindig számíthattunk az ő szakértelmére és rugalmasságára. Az általa végzett tökéletes munka a lakberendezés területén mércét állít fel, és örömmel ajánljuk őt mindenkinek, aki minőséget, stílust és funkcionalitást keres.”

Bacsikné Szűcs Rita

„Lakberendező segítségét kérni egy ház felépítéséhez vagy átalakításához?
Sokáig én is azt gondoltam, hogy ezt majd mi megoldjuk nélküle. Aztán a sors összehozott Annával. A mai napig hálával és köszönettel gondolok rá. Az ötletelgetés fázisában saját elképzelésünk alapján- szakmai szemmel átgondolt , letisztult, innovatív szemlélettel – terelgetett bennünket.Olyan élhető és funkcionálisan is működőképes otthont varázsolt nekünk, amelyet imádunk. Szeretem, hogy megtalálja az arany középutat burkolási anyagoknál, bútorválasztásnál és kiegészítőknél egyaránt. Szívből ajánlom Mindenkinek, aki kicsit is vívódik vagy éppen bizonytalan önmagában vagy esetleg elképzelése sincs, hogy merre is induljon el. „

Bognár Miklós

„Annában kíváló emberi értékekkel megálldott, jó szakmai felkészültséggel bíró, munkájára igényes embert ismertünk meg. Gratulálunk a vállalkozása vezetéséhez és sok sikert, jó egészséget kívánunk a jövöben! „

Keressen minket bizalommal!

Minden ügyfelünk fontos számunkra bármilyen projektről is legyen szó. Megbízható, kreatív és proaktív lakberendezőre van szüksége? Számíthat ránk!

Fazekasné Vágó Anna

Lakberendező

Cím

5000 Szolnok, Kellner Gyula út 5/E. fsz. 2

Telefon

+ 36 30/575-5083

Email

f.vagoanna@gmail.com